Škola vaření

ASIJSKÉ MENU

Jarní závitky

krevety, vepřové maso, „Mu-er“ ucho Jidášovo, vejce, koriandr, mrkev, jarní cibulka, rybí omáčka


Bún bò Nam Bô

rýžové nudle, hovězí maso, mungo výhonky, nudličky červené cibule, feferonka, koriandr, jarní cibulka, Sriracha omáčka, zálivka Krevetové kari, jasmínová rýže
krevety, kokosové mléko, pálivé papričky, kari pasta, zázvor, rybí omáčka, koriandr, kurkuma, sezam, rýže

TOP LOSOS MENU

Tatarák z lososa 

Sashimi, japonská Ponzu omáčka, horký sezamový olej, růžový pepř 
Steak z čerstvého lososa, šedý kaviár, holandská omáčka, glazovaný chřest 
Pasta Fresca, losos, baby špenát 

GRANDE BEEF MENU

Tatarák na pařížský způsob 
Carpaccio, citrónová mayo, parmazán, rukola 
Tournedos, pepřová omáčka, koňak  
Steak Chateaubriand, bernská omáčka, glazovaná karotka 

KONCEPT ŠKOLY VAŘENÍ

Při příchodu každý soutěžící od nás dostane kuchařskou zástěru. 
Rozdělíme skupinu do několika týmů a soutěž započne. 

  • Vybraná porota ochutnává a hodnotí. 

  • Vítězné družstvo vyhrává milou cenu. 

  • Všichni si odnesou vytištěné menu, technologický postup a skutečný zážitek.

Líbíme se Vám?

Napište nám nebo nám zavolejte na 720 934 088