VEGE MENU BY PERFECT
FINGER FOOD
- HRÁŠKOVÉ PYRÉ S OPRAŽENÝMI MANDLEMI
- ZIMNÍ GAZPACHO S MERINGUE
- OKURKA V CITRONOVÉM JOGURTU S GRILOVANÝM TOFU V PEPŘI
PŘEDKRMY – STUDENÝ BUFET – SALÁTY
- ZELENINOVÉ SPRING ROLLS
- TARTAR BAR – RAJČATOVÝ, HOUBOVÝ, LUŠTĚNINOVÝ
- RADICCHIO S GRANNY SMITH JABLKY, BAZALKOVÝM OLEJEM A MOZZARELLOU
- MOZZARELLA, RAJČE, OSTRUŽINA, SLUNEČNICE
- PAŠTIKA Z KVĚTÁKU S PARMEZÁNEM, KARI PASTOU A CIBULKOU
- salát z červené řepy, brokolice, sezam a vlašské ořechy
- krásný salát z kořenové zeleniny s granátovým jablkem
- thajský zelný salát
- salát z čočky vařené v kari s tofu a rajčaty
- salát z čočky vařené v kari s malinami
LIVE COOKING / TEPLÝ BUFET
- vegan burger z červené řepy
- wonton těsto s tofu a čili olejem
- tempeh v čili omáčce se zelným salátem
- cizrna se zelenými fazolkami, cibulkou, česnekem, čili papričkami a čerstými bazalkovými listy
- pyré z červené řepy a sladkých brambor
- bulgur s koriandrem, cibulkou, limetkami a pistáciemi
- ragú ze sezonní zeleniny s krůtou, marinovanou ve žluté kari pastě
SLADKÝ BUFET
- chia krém s mangem a mátou
- prosná kaše se skořicí a banánem s jahodovým pyré
- granola z mandlí, kokosu, sušeného ovoce a slunečnic, detox čaj krém