Květinová kuchařka

Máte rádi, když váš talíř s jídlem je krásně upravený a pokrm svou barevností a pestrostí vybízí k ochutnání?

V tom případě se vám určitě bude zamlouvat kniha Květinová kuchařka od Jany Vlkové. Tato krásná kniha s podtitulem Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení se stane vaší inspirací. Její obsah je rozdělen do čtyř částí, a to právě podle toho, kdy se dají rostliny sehnat: Brzké jaro, Pozdní jaro, Horké léto a Babí léto.

V knize naleznete nejen recepty, ale i užitečné rady, kde květinky najít, kdy rostou, čím se vyzbrojit nebo jakým místům a rostlinám se naopak vyhnout. Součástí kuchařky je i ilustrovaný herbář.
Díky jedinečným receptů se váš talíř promění v malířské plátno plné lákavých barev a tvarů. Nebojte se odvázat. Recepty jsou jednoduché.

23_kvetinová_kuchařka_-_ukázka_z_knihy

Categories:

Aktuality z Perfect Cateringu