FRANCE TRADITIONAL MENU 2018

VELICE OBLÍBENÝ FRANCOUZSKÝ BUFET BY PERFECT CATERING

600 G OSOBA

NA UVÍTANOU ALSASKÝ SEKT NEBO CHAMPAGNE AMUSE BOUCHE

  • AVOKÁDO A TUŇÁK
  • OKURKA A CIZRNOVÝ HUMMUS

STUDENÝ BUFET

  • DOMÁCÍ QUICHE SE SLANINOU A VEJCI S LISTY SALÁTU
  • KACHNÍ TERINA S FOIE GRAS S LEHKÝM SALÁTEM A OMÁČKOU Z KOŇAKU A MERUNĚK, DOMÁCÍ BRIOŠKA
  • TELECÍ TATARÁK NA PAŘÍŽSKÝ ZPŮSOB NA OPEČENÉ BRAMBOROVÉ PŮLCE S MOŘSKOU SOLÍ
  • PROVENSÁLSKÁ OLIVOVÁ TAPENÁDA S ANČOVIČKAMI A VARIACE SALÁTŮ
  • KOZÍ SÝR S LISTY SALÁTU A CITRONOVÝM DRESINKEM
  • PEČIVO
  • SALÁT TABBOULEH

TEPLÝ BUFET

  • DORŮŽOVA PEČENÝ HOVĚZÍ ROŠTĚNEC S OMÁČKOU CAFÉ DE PARIS, SEZONNÍ TEPLÁ ZELENINA A GRATINOVANÉ BRAMBORY
  • MLADÝ KOHOUT PEČENÝ NA VÍNĚ S POLENTOU A RATATOUILLE
  • TRESKA / MOŘSKÝ VLK S KERBLÍKOVÝM PESTEM, HRÁŠKOVÝM PYRÉ A KLÍČKY
  • JEHNĚČÍ CHOCROUTE

DEZERTY

  • CREME BRULÉE
  • POŠÍROVANÁ HRUŠKA V BURGUNDSKÉM VÍNĚ S VINNOU PĚNOU – LIVE COOKING
  • ČOKOLÁDOVÝ MOUSSE S OVOCEM
  • VARIACE FRANCOUZSKÝCH SÝRŮ S DOPLŇKY A PEČIVEM
Categories:

Perfect menu