CZECH TRADITIONAL MENU

ČESKÉ TRADIČNÍ MENU

TRADIČNÍ PRVOREPUBLIKOVÁ ČESKÁ KUCHYNĚ V MODERNÍM POJETÍ

600 G OSOBA

WELCOME DRINK & FINGER FOOD

  • CHATEAU BZENEC BRUT 0,15L – LAHODNÉ ŠUMIVÉ VÍNO, VYROBENO KLASICKOU CHAMPAGNE METODOU, VYNIKAJÍCÍ, VŘELE DOPORUČUJEME
  • ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA NA DOMÁCÍM CHLEBĚ
  • TARTAR Z ČERSTVÝCH HUB S ŽERVÉ NA OŘECHOVÉM TOUSTU
  • HOVĚZÍ TATARÁK NA PAŘÍŽSKÝ ZPŮSOB NA TOPINCE
  • KOZÍ SÝR S PEČENOU ČERVENOU ŘEPOU

STUDENÝ BUFET

  • JEMNÁ ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA S BRUSINKOVOU OMÁČKOU A LISTY SALÁTU
  • UZENÝ JAZYK SE ZELENINOU NAKYSELO A OMÁČKAMI
  • PĚNA Z UZENÉHO PSTRUHA S ŘEDKVIČKAMI, ČOČKOU A SALÁTEM
  • VARIACE ČESKÝCH SÝRŮ S DOPLŇKY A SUŠENÝM OVOCEM
  • ZELNÝ SALÁT S KŘENEM A VYPEČENÝM ŠPEKEM
  • RAJČATA S ČERVENOU CIBULKOU, DÝŇOVÝM OLEJEM A SEMÍNKEM
  • OKURKOVÝ SALÁT S PAŽITKOU A KŘENEM
  • TRADIČNÍ ČESKÉ PEČIVO

TEPLÝ BUFET – ČESKÉ TRADIČNÍ LAHŮDKY V MODERNÍM POJETÍ

  • 24 HODIN PEČENÉ HOVĚZÍ MASO Z MLADÉHO BÝKA PODÁVANÉ S ČESKÝMI OMÁČKAMI /SVÍČKOVÁ, KOPROVÁ A MASOVÁ ŠŤÁVA/, ŽEMLOVÝ KNEDLÍK – LIVE COOKING
  • POMALU PEČENÁ KACHNA S ČOČKOVÝM RAGÚ, BADYÁNOVÝM ZELÍM A VÍDEŇSKOU CIBULKOU
  • CANDÁT PEČENÝ NA KMÍNĚ S HOUBOVÝM KUBOU – LIVE COOKING
  • DOMÁCÍ PRAŽSKÁ ŠUNKA S KŘENOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM
  • variace smažených miniřízečků s výběrem bramborových salátů
  • pečené kousky kuřete s máslovou omáčkou a bylinková nádivka

SLADKÝ BUFET

  • SKOŘICOVÁ PĚNA S POŠÍROVANOU HRUŠKOU
  • MINIZÁVIN S VANILKOVOU OMÁČKOU
  • KRUPICOVÉ MINIKNEDLÍČKY S BORŮVKAMI, MANDLOVOU DROBENKOU, MÁSLEM A PERNÍKEM
Categories:

Perfect menu