
CZECH TRADITIONAL MENU
ČESKÉ TRADIČNÍ MENU
TRADIČNÍ PRVOREPUBLIKOVÁ ČESKÁ KUCHYNĚ V MODERNÍM POJETÍ
600 G OSOBA
WELCOME DRINK & FINGER FOOD
- CHATEAU BZENEC BRUT 0,15L – LAHODNÉ ŠUMIVÉ VÍNO, VYROBENO KLASICKOU CHAMPAGNE METODOU, VYNIKAJÍCÍ, VŘELE DOPORUČUJEME
- ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA NA DOMÁCÍM CHLEBĚ
- TARTAR Z ČERSTVÝCH HUB S ŽERVÉ NA OŘECHOVÉM TOUSTU
- HOVĚZÍ TATARÁK NA PAŘÍŽSKÝ ZPŮSOB NA TOPINCE
- KOZÍ SÝR S PEČENOU ČERVENOU ŘEPOU
STUDENÝ BUFET
- JEMNÁ ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA S BRUSINKOVOU OMÁČKOU A LISTY SALÁTU
- UZENÝ JAZYK SE ZELENINOU NAKYSELO A OMÁČKAMI
- PĚNA Z UZENÉHO PSTRUHA S ŘEDKVIČKAMI, ČOČKOU A SALÁTEM
- VARIACE ČESKÝCH SÝRŮ S DOPLŇKY A SUŠENÝM OVOCEM
- ZELNÝ SALÁT S KŘENEM A VYPEČENÝM ŠPEKEM
- RAJČATA S ČERVENOU CIBULKOU, DÝŇOVÝM OLEJEM A SEMÍNKEM
- OKURKOVÝ SALÁT S PAŽITKOU A KŘENEM
- TRADIČNÍ ČESKÉ PEČIVO
TEPLÝ BUFET – ČESKÉ TRADIČNÍ LAHŮDKY V MODERNÍM POJETÍ
- 24 HODIN PEČENÉ HOVĚZÍ MASO Z MLADÉHO BÝKA PODÁVANÉ S ČESKÝMI OMÁČKAMI /SVÍČKOVÁ, KOPROVÁ A MASOVÁ ŠŤÁVA/, ŽEMLOVÝ KNEDLÍK – LIVE COOKING
- POMALU PEČENÁ KACHNA S ČOČKOVÝM RAGÚ, BADYÁNOVÝM ZELÍM A VÍDEŇSKOU CIBULKOU
- CANDÁT PEČENÝ NA KMÍNĚ S HOUBOVÝM KUBOU – LIVE COOKING
- DOMÁCÍ PRAŽSKÁ ŠUNKA S KŘENOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM
- variace smažených miniřízečků s výběrem bramborových salátů
- pečené kousky kuřete s máslovou omáčkou a bylinková nádivka
SLADKÝ BUFET
- SKOŘICOVÁ PĚNA S POŠÍROVANOU HRUŠKOU
- MINIZÁVIN S VANILKOVOU OMÁČKOU
- KRUPICOVÉ MINIKNEDLÍČKY S BORŮVKAMI, MANDLOVOU DROBENKOU, MÁSLEM A PERNÍKEM